Hasantepe İlkokulu
Hasantepe Köyü
4824151006(İlçe Mem)

VİZYON

Aklın ve bilimin ışığında sorgulayan, sahip olduğu gizil güçlerini en üst düzeyde gerçekleştirip kendisi ve toplum için kullanan, beşikten mezara kadar eğitimi temel bir ihtiyaç kabul eden bir okul toplumu oluşturmak.

MİSYON

Çağın bilgi toplumuna uygun, bulunduğu çevreye kolaylıkla uyum sağlayabilen, yaratıcı, düşünen, eleştiren, kendini geliştirebilen ve düşüncelerini ifade edebilen bireyler yetiştirmek, Türkiye Türkçesinin öğretilmesi ve yayılmasını sağlamak, dilimizin doğru kullanılması için değişik faaliyetlerde bulunmak. Bütün bireylerin öğrenebilir ilkesi doğrultusunda, bireysel farklılıkları dikkate alarak öğrenme ortamları oluşturmak, çağın gereksinimlerine cevap verebilen, kendine güvenen, araştıran, sorgulan bireyler yetiştirmek için varız.

.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim